top of page

25-5-2020

PUC ACUDIR A UNA SESSIÓ?

Encara que no arribi a ser tu  fotògraf no renunciïs a la teva sessió, te la mereixes.  

No deixis  passar aquest moment, perquè és una vegada a la vida.

Fa uns dies que estem confosos, no volem perdre aquesta etapa, que pot ser un embaràs, l'arribada del nostre nadó o una sessió familiar però encara no estem segurs si podem desplaçar-nos o si realment és segur.

Aquí estic per aclarir aquests dubtes:

FASE 1

Actualment ens trobem en aquesta fase i ja podem sortir amb tota la família a passejar dins de la nostra franja horària, però podem acudir a una sessió?

La resposta és SÍ ,  a qualsevol hora i  sempre que es trobe dins de la vostra regió sanitària de residència.

Afortunadament jo podré desplaçar-me a la vostra regió sanitària, tant per  una sessió a l'exterior  o  en estudi.  

La següent pregunta és, quin  és la meva regió sanitària?

Sense més preàmbuls, aquestes són les regions sanitàries:

Barcelona Ciutat amb els districtes de  Ciutat Vella, Eixample, Gràcia, Horta Guinardó, Les Corts, Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí, Sants-Montjuïc, Sarrià-Sant Gervasi

Àmbit metropolità Nord que comprèn l'àmbit territorial del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i  el Vallès Oriental.

Àmbit metropolità Sud  que comprèn l'àmbit territorial del  l'Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Garraf i el Barcelonès Sud.

L'estudi es troba a l'àmbit metropolità Nord,  així que si tens aquesta sort podràs reservar una sessió de  estudi, en cas contrari podrem quedar a la teva regió  sanitària per a una sessió a l'exterior un dels meus llocs favorits de  aquesta regió o un altre que prefereixis.

A més disposem de  totes les mesures de seguretat que demanen les directives sanitàries perquè no renunciïs al teu moment.

bottom of page