top of page
Embarazo 2024.jpg

EL QUE NECESSITES SABER D'UNA SESSIÓ D'EMBARÀS

QUAN FER LA SESSIÓ

El moment ideal per a la sessió d'embaràs és entre la setmana 30 i 34, el moment en què es nota la panxa però encara us sentiu en forma. Cada mare ho porta de manera diferent així que realment és qüestió de parlar-ho.

ON I COM ES REALITZA

Es realitza al nostre estudi a Cerdanyola del Vallès oa l'exterior. Aconsellarem uns llocs per a la sessió exterior per a tots els gustos (platja, bosc, camp, urbà i parc) La sessió sol durar unes 2h aprox. (sembla molt però el temps s'anirà volant). Per a unes fotos més  íntimes  a l'estudi, sense renunciar també a unes fotos amenes a l'exterior,  es pot optar per una sessió combinada, que inclou tant una sessió destudi com una a exterior (Comporta un suplement). En aquest darrer  cas les dues sessions es faran el mateix dia i l'exterior serà limitat per proximitat a l'estudi. Trobarem junts el lloc perfecte. Òbviament el pare i els germanets podran participar a la sessió.

EN ACABAR LA SESSIÓ

Després de cada sessió, als 20 dies, es lliuraran a una galeria privada de la pàgina web, totes les fotos ja editades en màxima resolució, sense logos (60 aprox per cada sessió). Des d'aquest moment es podran afegir productes d'impressió com ara Lienzo i  Àlbums.

QUAN I COM RESERVAR

Si penses que t'agradaria gravar aquest moment tan especial llavors ja és el moment de reservar. Si t'agrada el meu estil de fotografia el més important és assegurar-se una plaça ja que hi ha un número  màxim de reportatges al mes per garantir la qualitat de la feina. Aconsello que et posis en contacte a la setmana 27, per organitzar-nos amb calma  i tenir més  flexibilitat. La sessió d'embaràs també es pot contractar amb el Pack: En espera. La reserva es formalitza amb una paga i senyal.

bottom of page